Κύριο περιεχόμενο

Μήνυμα ειδοποίησης

Στην EXCOM αναλαμβάνουμε Service & Αντικατάσταση της παλιάς σας κλειδαριάς με κλειδαριά νέας γενιάς για όλους τους τύπους Θωρακισμένων Πορτών.

Εάν η πόρτα ασφαλείας σας έχει κλειδαριά παλαιού τύπου χρηματοκιβωτίου (το λεγόμενο "μεγάλο κλειδί) ακόμη και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΗ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

Μπορεί να διαρρηχθεί από 3 έως 5 λεπτά αθόρυβα και χωρίς κανένα ίχνος διάρρηξης. Η τεχνολογία των κλειδαριών αυτών είναι ξεπερασμένη και ο τρόπος διάρρηξης τους είναι πλέον πολύ εύκολος και απλός καθώς υπάρχει μέχρι και διαρρηκτικό εργαλείο που πωλείται και λειτουργεί ως κλειδί. 

Σε περίπτωση που έχετε τέτοιου είδους κλειδαριά θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. 

Οι καινούργιες κλειδαριές διαθέτουν καταπέλτες (σύστημα μπλοκαρίσματος), κύλινδρο ασφαλείας με μικρό κλειδί αποτυπώσεως και δυνατότητα ελεγχόμενης κοπής των κλειδιών μόνο με τη κάρτα ιδιοκτησίας και τέλος ατσάλινο defender (προστατευτικό επιστόμιο κυλίνδρου). 

Μόνο έτσι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΡΡΗΞΗ της κλειδαριάς σας, είτε προσπαθήσουν να σπάσουν τον κύλινδρο, είτε τρυπώντας τα επιστόμια σας είτε ακόμη με οποιαδήποτε μορφή βανδαλισμού εναντίον της ιδιοκτησίας σας. 

προσφορά κλειδαριας 2017okΣτην EXCOM έχουμε την λύση για την αναβάθμιση της παλιάς σας κλειδαριάς!

Υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξετε μέσα απο μια μεγάλη γκάμα συστημάτων κλειδαριών απο τους κορυφαίους Ευρωπαϊκούς Οίκους!

Επικοινωνήστε τώρα στα τηλέφωνα 2310834611 – 6932149272 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, για να σας δώσουμε πληροφορίες και προσφορά!  

 

cipierre cisa omega securemme